Usluge i zaposleni

Kako da uklonite uslugu iz ponude?

Proverite zakazane termine pre brisanja ili koristite isključivanje onlajn ponude.

U ovom uputstvu

Ako uslugu više ne nudite, prvo odlučite da li želite da je sakrijete sa javne stranice ili zaista uklonite iz aktivne ponude.

Ako samo ne želite nove javne rezervacije

Otvorite Usluge i uz uslugu izaberite Isključi onlajn. To je prikladnije kada još postoje ranije dogovorene posete.

Brisanje usluge

  1. U spisku Aktivne usluge izaberite Obriši uz odgovarajuću uslugu.
  2. Sačekajte proveru zakazanih termina.
  3. Ako se prikaže Usluga ima zakazane termine, izaberite Otvori termine i rešite te rezervacije pre novog pokušaja.
  4. Kada nema prepreke, proverite naziv i potvrdite sa Obriši uslugu.

Zašto je brisanje zaustavljeno?

Postojeće rezervacije se ne uklanjaju zajedno sa uslugom. Pregledom i rešavanjem tih termina izbegavate da klijent dođe na uslugu koja više nije u ponudi.

Istorija ranijih usluga i vrednosti poseta čuva se za evidenciju. Brisanje usluge nije način da izbrišete istoriju poslovanja.

Prethodno u ovoj oblastiKako da uključite ili sakrijete uslugu za klijente?Sledeće u ovoj oblastiKako da dodate ili izmenite zaposlenog?
Potrebna vam je dodatna pomoć?Pišite Cybook podršci
↑ ↓ za kretanje · Enter za otvaranjeEsc za zatvaranje